Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skilleni

Rybaření: Nasadíme si prut, a budeme klikat s prutem do vody

 

Težba: Koupíme si zbiječku a poté si ji nasadíme a budeme klikat na páčku která se nám oběví pod inventářem (musíme být ale na šedém povrchu)

 

Přesnost: Koupíme si zbraň a náboje a poté budeme střílet do ostatních hráčů (nejlépe hráče s červeným jménem jinak budete red)

 

Dřevorubectví:  Koupíme si sekeru a vyskillíme se tak že budem klikat na páčku pod inventářem (ale musíme být pod stromem)

 

Skrývání: Vedle baru se dá koupit mizítko. To si nasadíme a pouze klikáme na páčku pod inventářem.

 

Mystika: Na lávovém ostrově si koupíme bleskovou nebo mizící hůl. Mizící holí klikáme na předmět který je na zemi a bleskovou holí klikáme na hráče (musíme mít manu)

 

Věda: U Otomara kousek od střelnice se dá koupit archeologické kladívko to si nasadíme a najdeme červenou poušť, poté stačí klikat jen na páčku pod inventářem.

 

Zručnost: Na zručnou jsou tři způsoby. 1.koupíme si víceučelák u lojzy a přesuneme ho na rybu v inventáři. 2 koupíme si u lojzy víceučelák a přesuneme ho na dřevo v inventáři. 3 u Otomara si koupíme nástroj na zpracování nerostů a ten použijeme na kameny které vytěžíme

 

Ochočování: Koupíme si u Mečislava ochočovátko a tym budeme klikat na zvíře (začneme s chmatopírem který je v kopce) ale musíme si dávat pozor na HP

 

Meditace: Koupíme si u Otomara vedle střelnice meditku a nasadíme si ji. Poté budeme klikat na páčku pod inventářem.

 

Obratnost: Koupíme si chladnou zbraň (kůl, sekeru ,meč..) a poté co ji nasadíme budeme klikat na ostatni hráče (nejlépe s červeným jmenem jinak mužete byt red)

 

Kradení: U np si koupíme pytel na kradení nasadíme ho a začneme klikat na jiné hráče (snižuje se karma)

 

Sběračství: Když krademe věci tak se nám zvyšuje skill kradení ale i sběračství (když ho máme na vysoké úrovni máme šanci že něco ukrademe rychleji a přímo do inventáře)

 

Výroba: Je mnoho způsobů ale tento je nejlehčí. Koupíme si součástky na šípy nasekáme dřevo a viceučelákem ho rozřežeme, pak vezmeme do ruky šroubovák a dřevo přesuneme na součástky

 

Plížení: Skryjeme se mizítkem a pak jen když jsme skrytí tak se pohybujeme. (tuto činnost opakujeme)

 

Lov: Koupíme si zbraň která stříli šípy a lovíme choboty nebo ostatní hráče ( musíme mít šípy )

 

Léčení: Koupíme si v nemocnici obvaz a ostaní olečujeme, nebo si koupíme oživovací hůl a oživujeme mrtvoly.Také si u NP můžeme koupit oléčovací jehlu ale musíme mit bobule.

 

Trávičství: U np si koupíme trávicí jehlu nasadíme si ji a klikáme na ostatní (ale musíme mít bobule)

 

Všímavost: Ve 4 městě vedle banky se prodává dalekohled ten si nasadíme a klikáme na ostatní hráče.

 

Alchymie: Kousek od baru se prodává skumavka a lahvičky, tyto lahvičky se skumavkou si koupíme a dojdeme do lhotky. Vylovíme si pár tlustých ryb a pak si nasadíme skumavku a tlustou rybu přesuneme na lahvičku.

 

Taktika: Při boji když zabijíme ostatní hráče tak se taktika zvyšuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář